fredag 24 juli 2009

O-ringen etapp 5

Idag var det jaktstart vilket gjorde hela dagen lite tråkig eftersom vi var ensamma under hela banan. Men vi körde på bra hela vägen, en motivationssänkare var en simsträcka vilken var riktigt tråkig och kall, tog typ ca. 30 minuter att få tillbaks värmen i händer och armar :(, men är man klen så är man...

Vi började iaf dagen med 9 km orientering vilket flöt på fint, ngn lite kontrollmiss bara men i övrigt bra flyt och helt ok drag på benen, lite segare ben än de andra dagarna dock.

Sedan blev det mtb till kajakerna vilket följde upp med 7.5 km paddling vilket flöt på bra mestadels, hade lite dålig flyt ibland men när jag skärpte mig så gick det bättre.

Sen var det mer mtb och en simsträcka. Simsträckan skulle vara 250 m totalt men så långt var det typ till första ön vilket bara var en fjärdedel av alla simning, riktigt slitsamt och ganska tråkigt, men men, ett moment var det iaf. Vi tappade groteskt mycket tid på detta moment ser jag sådär i efterhand på sträcktiderna :(.

Mer mtb till växlingsområdet och avslutningsvis en kort 3 km orienteringsbana, den gick sådär, lite småknackig bitvis men inga större misstag.

Vi gick i mål på ca. 4 h och placeringen blev 2a, det är jag nöjd med iallafall.
Mer summering av hela veckan i tider, kcal, längder och annat skoj kommer inom kort...

Resultat med sträcktider

Vi hörs
//Lök

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar