tisdag 21 juli 2009

O-ringen etapp 3

Utvilad och riktigt fräsch, spikmatten gör under för återhämtningen, studsade jag upp kl. 06.00 för att äta frukost och förbereda för etapp 3. Idag var det lite kortare distanser och inte lika mycket växlingar, det är skönt. Dock så var starten kl. 08.00 vilket var lite väl tidigt faktiskt, men det gick bra det med. Väldigt varierat väder under hela dagen med rejäl vind bitvis, jag var lite rädd att det skulle vara för stora vågor på paddlingen men det var bara ca. 2 km av 10 km som var riskabla.

Vi började iallafall dagen med 35 km mtb med avbrott för 10 km paddling efter ca. 22 km mtb. Första cyklingen gick riktigt bra, benen var mycket piggare idag så det var skönt. Vid paddlingen så var vi ca. 1 min efter Polarpuls som körde riktigt hårt de sista minuter innan växling.
Paddlingen gick riktigt bra faktiskt, vi höll jämna steg med Polar under hela paddlingen vilket var skönt, nu vet vi att vi kan paddla jämnt med dem oxå :).
De sista 13 km på mtb sträckan gick bra och vi var ca. 2 min efter dem vid växling.

Sista sträckan var en 8 km bike and run sträcka det vi bestämde oss för att varva vem som cyklade och vem som sprang. Det blev mest i början vi gjorde så men det fungerade helt ok. Annars så gjorde vi några onödiga misstag på orienteringen och tappade tyvärr en hel del tid där, tror inte riktigt vi hade bra fart i skogen heller tyvärr. Men det blir nog bättring tills på torsdag. Imorgon är det ju vilodag :), ska bli skönt, lite sovmorgon och bara ta det lugnt...

Nu är vi 18 minuter bakom Polar i totalen men vi har säkert 50 minuter ner till treorna. Det känns skönt det iallafall...

Kanske blir ett inlägg med lite bilder osv. imorgon när det är vilodag. Ska försöka hitta några bilder på internet iallafall..

Resultat med sträcktider

Ha det bra.
//Per

1 kommentar:

  1. Mer vitargo!! Där är framgångsfaktorn. Vitargo och spikmatta hela dagen imorgon så kommer ni ta ikapp på Polar.

    SvaraRadera