torsdag 19 november 2009

Avslutning på grupptävlingarna

Idag var det sista tillfället för grupptävlingarna vilket självklart också skulle avgöra det hela. Den första tävlingen var stafett, fem sträckor där fyra var 700 m och den sista var 1200 m lång, runt Norvalla spåret. Full utrustning, utan mask såklart, vilket betyder 18 kg extra att släpa på och växling med tuberna mellan de olika sträckorna, riktigt jobbigt med andra ord.
Vi tappade lite i början av stafetten men vi jobbade oss uppåt hela tiden. Jag gick ut sist på sista sträckan men jag sprang starkt och kontrollerat hela tiden och lyckades att plocka upp oss till andra plats, inte alls långt ifrån seger faktiskt. Sprang nog ifatt typ 45 sekunder på de sista 1200 m iallafall, kändes fint... Det skulle ha varit längre, då hade jag tagit hem det hela :)... Grupp 3 vann, grupp 1 tvåa och grupp 2 som trea.

Andra grenen var hopprep, flest hopp på en minut och fem hoppare i varje lag. Lätta regler men dock riktigt jobbigt. Vi hoppade på bra men tyvärr så var vi typ 35 hopp efter segrarna. Det blev samma slutställning i denna gren vilket avgjorde det hela.

Totalställning:
Grupp 3: 55 poäng
Grupp 1: 52 poäng
Grupp 2: 51 poäng

Ett stort grattis till grupp 3, det gjorde ni bra. Det var svininfluensan som avgjorde det hela, tänk att något så dumt ändå var så bra...

Skitskoj och riktigt bra träning. Nästa fredag ska vi ha lite kalas med lite mat, småtävlingar osv... Det kommer bli skoj.

Vi hörs och ses.
//Per

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar